Vedenie školy
Riaditeľka školy: PaedDr. Rodáková, Renáta
Zástupkyňa riaditeľky školy: Mgr. Janeková, Viktória
Zástupkyňa riaditeľky školy: Mgr. Eštočinová, Silvia
Zástupkyňa pre materskú školu: PaedDr. Oľšavská, Júlia PhD.
Zástupkyňa pre materskú školu: PaedDr. Oľšavská, Júlia PhD.
Rozšírené vedenie školy
Vedúca ŠKD : Šefčíková, Bibiána
Predseda Rady školy : RNDr. Širý, Marián
Vedúca školskej jedálne : Zápotocká, Mária, DiS.
Tajomníčka školy : Ing. Bičejová, Ľuba, PhD.
Účtovníčka: Ing. Milena Haľková
Referent PaM: Peter Mihálik
Kuchárky
Kušnírová Martina hlavná kuchárka
Karabinošová Darina kuchárka
Uličná Zuzana kuchárka
Segedyová Alena pomocná sila
Slivková Jana pomocná sila
Karabinošová Darina kuchárka
Uličná Zuzana kuchárka
Segedyová Alena pomocná sila
Slivková Jana pomocná sila
Kontakt
email: : zss.zsms.namkralpok@gmail.com / +421 0517713332
Číslo účtu
Číslo účtu pre úhradu stravného sa nemení. Zostáva to isté ako minulý školský rok.
Číslo účtu : SK 9775 0000 0000 400 805 1492
ČSOB - banka
Objednávanie stravy pre ZŠ a MŠ
Naša ŠJ je zapojená do programu školské mlieko.
Školský mliečny program - je vládnym programom určený pre žiakov MŠ, ZŠ a SŠ vo vzdelávacích inštitúciách. Ide o podporu spotreby mlieka a mliečnych výrobkov pre deti v predškolských zariadeniach a pre žiakov vo vzdelávacích inštitúciách z finančných zdrojov EÚ a národných zdrojov.
Školské ovocie
Školské ovocie
Naša školská jedáleň sa zapojila do programu „Školské ovocie“, čo znamená pravidelné zabezpečovanie ovocia a zeleniny alebo výrobkov z nich do škôl. Školská jedáleň nebude používať ovocie a zeleninu na prípravu jedál, ale suroviny budú podávané spoločne s obedom.
Cieľom programu je:
• zvýšiť spotrebu ovocia a zeleniny u detí predškolského a školského veku,
• zmeniť stravovacie návyky u detí už v rannom školskom veku,
• znížiť výskyt nadhmotnosti a obezity u detí,
• podporiť zdravú výživu a zvýšiť informovanosť o výživovej hodnote jednotlivých druhov ovocia a zeleniny.
• zvýšiť spotrebu ovocia a zeleniny u detí predškolského a školského veku,
• zmeniť stravovacie návyky u detí už v rannom školskom veku,
• znížiť výskyt nadhmotnosti a obezity u detí,
• podporiť zdravú výživu a zvýšiť informovanosť o výživovej hodnote jednotlivých druhov ovocia a zeleniny.
Celkovo bude dotovaných šesť základných druhov ovocia, päť druhov zeleniny a tri druhy ovocných či zeleninových štiav.
Ovocie - jablká, hrušky, broskyne, marhule, slivky, čerešne
Zelenina - paprika, rajčiak, reďkovka, kaleráb, mrkva
Spracované ovocie a zelenina - šťavy - mrkvová, jablková a mrkvovo – jablková